Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Assalammualaikum w.b.t

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 |  Siapa yang tak tahu dengan lawan web online shop  www.nile.com.my ni kan yang menjual pelbagai jenis barangan dengan harga yang super murah dan berkualiti. Mrsyanie mesti akan tergoda dengan barangan yang ditawarkan tapi kali ini Mrsyanie harap dapatlah hadiah dari Nile.com.my sempena bulan Ramadhan ni kan. cewah.. nak hadiah join giveaway Nile.com.my lah ye.

banner jualan meletop raya 2016

 Jualan Raya Meletop 2016 dari Nile.com.my

Memang meletop tengok harga promosi raya dari Nile. Haih teruja tengok sebab banyak yang murah dan Mrsyanie ada 5 pilihan yang memang diidamkan dan murah sangat jualan raya meletop 2016. Mesti korang pelik tengok kenapa ada beg travel bagai, ata nak raya kan. Mrsyanie pilih kerana ianya sangat berguna untuk baik kampung, dah alang-alang itu terus ler sambar untuk travel sekali. Time sale lah kita beli keperluan yang diidamkan hihi..

7-651x301 Raya Meletop 2016 (wtchc99187)

ProductWatches
JLM2016 Sales price: RM15.50
Date: 17/06/2016
Time Start: 3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only

18-651x301 Raya Meletop 2016 (WBY70587 )

ProductWomen’s Small Square Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM7.90
Date: 22/06/2016
Time Start:2.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

27-651x301 Raya Meletop 2016 (MSCB13733)

Product:Classical Men Boat Shoes
JLM2016 Sales price: RM23.90
Date: 24/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

41-651x301 Raya Meletop 2016 (WBHD65491)

Product:  Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 30/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only

43-651x301 Raya Meletop 2016 (MBLB41656 )

ProductTraveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

See also  Giveaway Ramadhan 2016 Bersama Azlinda Alin

Pada yang nak join korang boleh layari Lyssasecret atau boleh rujuk sini jugak Nile.com.my . Tarikh tutup giveaway ini adalah 30/06/2016 sebelum jam 11.59 pm. Selamat mencuba!

Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*