Peminat Tudung Bawal

Assalammualaikum w.b.t

Peminat Tudung Bawal | Siapa kat sini peminat tudung bawal. Sebanar Mrsyanie dah lama tak pakai tudung bawal tau. Walaupun Mrsyanie penjual tudung , eh tak tahu ke?? alah apa kata korang Like dan follow Dreams Fairy Boutique. Like tau kat page facebook Dreams Fairy Boutique.

Peminat Tudung Bawal

Dreams Fairy Boutique

Mrsyanie sebenarnya lama tak pakai tudung bawal dengan style klasik tudung bawal. Selalu kalu pakai tudung bawal atau tudung empat segi ini mesti secara ala-ala shawl sket. Sebabkan dah lama tak pakai style klasik agak kekok jugak nak mengayakannya. Jadi ke tak jadi kan. hihi 

Mesti korang ada yang merupakan peminat tudung bawal kan. Tudung bawal Mrsyanie pakai ni dari Dreams Fairy Boutique. Tudung square Sara dengan gabungan 2 warna lebih menampakkan stylo klasik. 



Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang


See also  Akim & The Majistret Juara Lagu 30

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*