wedding card 1980

Assalammualaikum w.b.t
Title pun dah wedding card 1980 tu..my parents nye wedding card sebenar nya..hikhik.. terkezut i, bler my dad gtau nak tgk kad kawin abah tak? ha..ada lagi ke..??? terpikir gak..wah memori betul.. memang betul lah wedding card 1980 tu..simple je tapi memang memori lah..ingat kan dulu-dulu tak ada wedding card..rupanya memang dah ada dari dulu lagi..yelah anak muda ni ingat zaman 1980 an tu jemputan melalui mulut ke mulut..datang rumah saudara mara and jemput kan..rupanya pakai kad kawin jugak..terbaik lah abah and mak..
cter banyak tak yah lah kan..jom tengok wedding card 1980..
**yang sweetnya peta draw dengan tangan tau..hihi.. pesanan my mom, ani u must simpan kad kawin tau. untuk kenangan anak cucu cicit nanti..hihi **

nanti mrsyanie masukkan gambar kad kawin mrsyanie and mrlaling ye..hihih 🙂
See also  Ribut Pasir Di Mekah

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*