winner!!!

Assalamualaikum w.b.t semua,

Mrs.yani dah penah storykan pasal karnival sukan staf tempat mrsyani keje..ni lah hasilnya..


Akhirnya dapat juga hadiah hihih.. tapi banyak mber mrsyani cover..last game tak menjadi sangat huhu..tapi alhamdulillah dapat gak myumbang nama untuk rumah sukan yang mrsyani wakilkan..walaupun kami tak menang secara keseluruhan tapi team wanita kami no 2 a.k.a naib johan .. yeah!!.. yang bestnya team lelaki naib johan nye adalah team mrlaling..hihi ni yang suka sangat coz dia tak lebih dari mrsyani..hihih aisey..sama lak kami naib johan…sama lawan ni..mrlaling ni rumah sukan lain..so jadi pesaing thangat ler..hihih 

Karnival Sukan Staff UPSI telah pun berlalu..selama 4 hari yang lepas berlansungnye..berkerah habis tenaga akhirnya menanti rumah sukan yang akan menjadi Juara akan diadakan hari ni..petang ni akan berlansung lah penutup sekali gus perhimpunan bulanan bersama VC. wah tak sabar rasanye menanti petang ni..sapa lah akan jadi juara walaupun tak dapat nak menyumbang pigat keseluruhan..insyAllah tahun depan kena fokus and kne banyakkan training ni..hihi..wish rumah sukan mrsyani akan jadi juara ye.. 
Luv u LL.
See also  Tak Suka Makan Tom Yam

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*