CONTEST KHAS BUAT BLOG & FACEBOOK

Asaalammualaikum

Mrs.yani nak ajak korang join contest yang dianjurkan oleh Dreams Fairy Boutique Sempena menyambut hari Maulidur Rasul yang lepas dan secara rasmi logo baru DFB. Tapi untuk blogger contest AGAK BERLAINAN sedikit caranya kerana setiap blogger perlu buat satu n3 khas untuk contest ini. Jadi tak ada soalan yang perlu dijawab seperti quiz facebook. Konsep tetap sama perlu LIKE SHARE COMMENT dan tambah satu mesti FOLLOW blog DFB. 🙂 Seperti GA blog yang lain…yeahh!!  jom join contest ni.. hadiah menarik menanti anda..


Jika korang berminat boleh lah layari blog Dreams Fairy Boutique .. Just klik je pada nama blog tu sbb dah di link kan pada blog contest. 



Mudah saja cara dan syarat sah untuk menyertainya: anda perlu

1) Follow blog DREAMS FAIRY BOUTIQUE


2) Follow Blog DREAMS FAIRY HIJAB shop online 


3) Like page FACEBOOK

4) Buat satu entry :

 Contest FOLLOW-LIKE-SHARE-COMMENT
 and win Dream’s Fairy Boutique




5) Copy gambar di atas dah letakkan pada entry dan linkkan ke entry ini.

6) Sila tag rakan anda sekurangnya 2 orang , jika lebih lagi bagus.
7) Jangan lupa untuk tinggalkan link entry anda disini dan kami akan balas untuk approve kan nye..

Hadiah menanti anda:

# Baucer bernilai RM10 untuk pembelian dari barangan Dreams Fairy boutique

# sehelai scarf Dream’s Fairy Hijab Shop Online 

selamat mencuba 🙂


See also  Giveaway Sugarscarf by zeeralily

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*