Sale New Year!!

Assalammualaikum…
Hari tu mrs.yani nak story kan pasal shopping kat Soho kan time sale new year ari tu..heheh ni yang tak sabar rasanya nak story.. Korang tau kan dalam n3 yang lepas mrs.yani holiday for annyvsary kat KL.and stay kat hotel Quality KL. Hotel tu kan dekat dengan SOGO..
wah pe lagi pas check in je rehat sat pastu terus ler gi SOGO..ramai gak orang yelah tempat syurga shopping dalam Kota Raya yang besar ni kan..Perg sale nya jangan lah kata 10 % je ni sampai 70% lagi hihi.. mau tak rambang mata ni..biasalah wanita yang suka shopping katakan..hihi 🙂 tapi sebab ramai2 kan agak kurang senang sket nak belek2 yang mana berkenan. pusing punya pusing dapt gak lah satu beg ni..sale nye rm150 dapat 2 beg..tapi yang berkenannya satu je..tak mau lah beli pastu tak nak pakaikan..
kebetulan nak dijadikan rezeki mrs.yani ada lah akak tu nak jugak beli. dan dia nak beli satu gak..kami pun share ar baru dpaat harga yang murah..kalu nak beli 1 je harga nya rm100++. rugi lah plak kan. Jangan rugi2 ni..biar dapat yang menarik dan vogue dengan syarat jangan membazir waa gtu..hihi..
alhamdulillah akhirnya dapat gak sambo beg satu..pastu baru lah pusing cari kasut yang sale bagai syurga kasut..semua nak beli sebab murah gler…dalam rm 49 cam tu..dari harga beratus-ratus tu..tapi shopping ala kadar jew..xdalah sampai nak borong semua kang leh buat pre-loved plak kan..hihi…so beli sepasang je..
tak terlepas jugak buat mr.laling..ada gak tuk dia..yelah sempenan annvsary kami so tukar-tukar hadiah lagi ihih..cam acara tukar-tukar hadiah waktu sekolah dulu..aisey..sebenarnya bukan taknak belikan siap2 tapi lebih seronok jika pilih sendiri dan pasangan kita bayar je mana yang kita berkenan. Bukan selalu lah..hihi kang tak plak suprise nya kan..mr.laling dpaat jugak lah kasut beli kat the curve..hihi..kan sambut new year kat the curve..hahaha..tu pun ada story nya tapi biarlah rahsia hihih…
Ini lah hasil shopping hihihi
oklah dear semua…nnti i story lagi InsyAllah.. daaa
See also  Aktiviti Malam Di Melaka Yang Santai

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*