Part 3 ni mrs.yanie nak story waktu jalan2 kat kl. ehhehe bukan pe pun..saja nak share kan mrs.yanie dapat flash baru yeahhh..ehheheh best nye kedai tu mmg the best..siap mendapat ilmu lagi cara dan teknik2 yang menarik untuk menghasilkan gambar yang menarik…tak kedekut ilmu…yelah beli pun flash dan bag je …cter nye perggg banyak ilmu yang mrs.yanie dapat..sampai mr.laling boring jew…dia xdaminat sangat tapi wife dia minat gler ngan kamera nie..kne lah teman…i love mr.laling sangat..melayan kerenah wife nye hehehe. bler teringat orang kedai tu mengajar terikat kat sifu2 dalam FOTOshutter yang tak jemu2 mengajar mrs.yanie..terima kasih pada semua yang sudi memberi ilmu. alhamdulillah. tapi masih banyak lagi mrs.yanie nak kena belajar..hope bole menjadi yang terbaik dalam kalangan yang terbaik amin..lupa nak promote kedai tu..heheheh kedai Nikon kat pertama…try lah…ehhehe
ni proses blajar 🙂

gler tgk kamera yang ada huhuh

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *