Kuala Lumpur part 2

Part 2

nak story past 2 ni mrs.yanie and mr.laling jalan2 naik Lrt… dah lama gler tak naik lrt … jadi cam plancong rasa nye hehehehe….disebabkan dah lama xnaik lrt kat kl ni…rupanya dah xguna tiket, guna coin..aiyaa…cian kami.hehhe mesin nk beli  pun dah lain.lama gak dah tak naik lrt jalan2.akhirnya kami naik gak lrt dari plaza rakyat ke bandaraya. 🙂 hahaha… 

maaf ye pada orang yang dalam gambar nie…saya tak ada niat ambil gambar awak tapi awak yang lalu time saya snap… 🙂 

See also  Malindo Air Sesuatu Pengalaman Yang Baru

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*