MATTA FAIR, PWTC KUALA LUMPUR

Jalan2 malam plak…lepas aktiviti shopping and dating … 🙂 sabtu yang lepas PWTC adakan Matta Fair 2012.. best ooo…tapi masuk ke Matta Fair ke bayo ler..rm3 seorang..almaklum ler this 1st time mrs.yanie gi Matta Fair…yelah bukan pe ngah tgk2 mane tau ada pakej yg booomm the boomm lah untuk gi holiday ..akhirnya jumpa gak..matlamat tahun ni holiday ke Indonesia -jakarta-bandung- shopping place hehehe..realy xcted tau..Insya-Allah..kalu tak ada pe2 dalam bulan 5 ujung time cuti sekolah ke Indon ler…doakan ye amin.. yang pasti kasi lepas ke Sabah dlu ehhehe…bulan 4..Sabah kamik datang ba… 🙂 yeahh…

banyak gler buah2 yang diorang pamerkan ni…simbolik…nyum nyum nyum 
niler gelang rm3.oo ehheheh Matta Fair

antara ….

kaunter tiket..tike..tiket…

ni expo pun ada tapi tak dapat masuk…mr.laling cam tak kenan hehehhe so xleh ler masuk,…bgambar je ler..

See also  Avon's Love Collides winners | Dinner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*