1st GiveAway Little Dream’s Life

Assalammualaikum semua!

GIVEAWAY : TAMAT TQVM SUME.NNTI SELALU LAYARI BLOG SAYA OK.UNTUK NAMA PEMENANG TQ (^_^)

wah ni 1st time mrs.yanie nk wat GA khas untuk korang sume..GA 1st nie sempena hari ulang tahun mr.laling ngan mrs.yanie pada 1st Jan. (1.1.11 tarikh my anniversary). rasa seronok sangat coz akhirnya dapat jugak mrs.yanie anjurkan GA Little Dream’s Life
ni antara gambar outdoor  lepas nikah 1.1.2011.  πŸ˜€
copy banner yang ni k…
caranya mudah jew: 

1. korang mestilah warganegara Malaysia ( bkn pe senang nk anto adiah nanti) :-p

2. Korang jadi follower blog mrs.yanie dan blog penaja hadiah tauhttp://www.littledreamsfairy.blogspot.com/ 

3. Buatkan 1 entry ringkas jew tuk giveaway ni dengan tajuk β€1st GiveAway Little Dream’s Life”
(letak banner giveaway yang kat atas tu pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest nie yer, mekacih tau!!) dan ubuh skali pic hari pernikahan korang k (pd yg dah kawin)..yang blum kawin ubuh je banner GA kat atas tu k..

4. ajak lah sapa2 pun yang ada blog join GA ni k.. (tiada paksaan) lagi ramai lagi best!!

5. last skali korang tinggalkan link entry korang tu kat entry ni ok..!! :-p



mudah je kan..so ajak kawan2 join GA ni k!! senang je nak menang tau ikut je sume cara2 diatas..anda pasti bertuah!!! tq sume…

pemenang akan dipilih secara cabutan bertuah yang dipilih oleh mr.laling. :-p pemenang akan dipilih seramai 5 orang ok.. no 5 no bertuah mrs.yanie tau!! (doakan mrs.yanie murah rezeki ye leh tambah lagi adiah nye..Amin tq)

adiah nya ialah brooch yang ditaja oleh http://www.littledreamsfairy.blogspot.com/ . 
TARIKH TUTUP: 1.1.2012 (sempena hari pernikahan mr.laling ngan mrs.yanie) πŸ™‚

* pemenang akan d’umum pada 3.1.2012 di blog saya ler .. :-p
See also  8th Anniversary GiveAway!

69 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*