MAJLIS RAYA PRISMA

wah lama xber’blog’ nie…bz lor mizsyanie skali..coz stdent dah masuk..keje keje keje…pastu xsempt nk updated kan cter cter terbaru…yang pastinye ari nie bny benda nk cter tapi hold dlu ler..kte cter pasal makan2 ler dlu..tajuk pun dah majlis raya kompom pasal makan2 nye…13hb sept ari tu majlis raya Prisma (persatuan kami ler kat opis nie) wat jamuan raya..ala2 ‘potluck’ gtu.. heheh mizsyanie bkn ler teror masak pun..jadi bantu bantu bantu dperlukan..heheh kalu order kat kdai memang senang tp xda lak rasai mhangatan masak kan..hheheheh pikir punya pikir..heheheh menu yang mizsyanie nk wat ~~~~~~~~~~~~ ROTI JALA~~~ nyum nyum …ramai kata dia mmg sedap..ehehhe so dengan bantu mak ku yang tercinta akhirnya siap jua roti jalan dengan bantuan..ehhehe xpe janji kte mcuba untuk masak …yeaaahhh.. esk lah gamb2 nye..coz nk balik dah time opis tamat hehehe…nk jmpa laling…;-) daaa korang nk tgk gamb majlis tggu esk ya… peace..no perang2 …

nyum nyum ni yg sedapppppp

See also  Ke Utara Bersama Keluarga

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*