aloha..hye u oul…skrg kul 12tghmalam..nk share story last week ngan u oul..last week friday  mizsYanie ngan laling balik kampung mgejut..yelah mizsYanie kan suka sgt wat kputusan mgejut cm ni..huhuhu cian laling tau dia kelang kabut jd nye..dah lah friday lps dia ada game badminton…menang oo..ehhehe..mlm tu dh nk kne balik kedah…penat dia drve tau..but mizsYanie tukar2 coz cian gak kat dia…dah lah penat bsukan pastu kne drve lak dr tgm ke kdh..nasib lah mizsYanie tau drve..hehe..samp kedah dlm kul 1pg cm tu .. penat sgt..and ngantok…jalan xbny sgt kete dr png ke kdh tp kalu dr tgm ke penang alamak xtau lah mizsYanie coz i tdo time tu ehhehe…mizsYanie kalu jalan jauh dok sbelah je mmg cepat tdo..hehehe..ngan sjuk aircrn nye..best hehe…mizsYanie dpt jumpa riayana hehehe ”anak akak mizsYanie”…tomey sgt..
pagi sabtu~ laling dh kne bgn awal sbb nk join abah gi mancing kat laut…ajak laling ikut g laut sbb ondaway blk kdh laling dh gtau kata nk  mancing nnti samp kdh..rezeki laling mancing kot dpt lak abah dah plan mmg nk g mancing kat laut wif frens dia..pe lg …sgup tu gi walaupun tdo xckup..xpe bodek katakan hehehe…tp laling ikhlas…xbek tau kne kan laling kan..hehhehe..im cowie laling..gurau jew..”ayg tau syg ikhlas” heheheh ayat cover baik punya ….huh lama gak diorg gi mancing..dpt gak ikan ngan sotong but laut xbrape oklak hari tu..xdalah dpt bny..tp yg penting happy doing this aktiviti kan..mizsYanie xjoin tau mancing..alamak xsgup lah nk gi mancing tu ikan ..huhuh baik mizsYanie gi mancing kat pasar ngan mak jew hehehe…tp tu lah kpuasan org yg giler mancing..ada nikmat mereka sdiri..kan kan kan……..diorg blk kul 2or 3ptg gak lah…cian abah n laling..bjemur kpanasan kat tgh laut tu….smentara diorg g mancing..mizsYnaie and mak gi bli pizza hut..hehehe yelah diorg blk dpt lah mkn for celebrt smpena diorg gi mancing..hehehe….laling and abah tdo kpenatan tau pas blk dr laut…cian diorg… tp nmpk diorg happy…so mizsYanie xkisah..eheheh walaupun gelab bjemur dibawah pancaran matahari…hehehe i tetapsyg diorg..hehehe
pastu malam lak kmi gi tgk wayang..abah ajak gi tgkcongkak tp kat pangg wayang tu xshowkan cter congkak lak…kmi tgk cter kura2mcari cinta ehheh pe tah tajuk nye..cter katun..heheh..nnti mizsYanie cri blk name tats movie k..best gak cter tu…biasalah cter katun katakan…lawak pun ada…moral this story is kura2 mencari cinta..ehhehehe…abis je movie kul12 gtu..kmi gi lak fun fair..heheh ada lak mgu tu kat ngan as mall..pe lagi..abah pun sportg…kmi jalan lah gi main game kat funfair…heheh best…dpt keychain bny tau tp xpadan ngan duit yg abis…ygpentg happy and fun sgt mlm tu…mizsYanie, abah n laling gi main bumper car lak…huh mmg best bab langgar2 car nie..hehehe mmg fun…abah thanks you so muchh and mmmuuuaaahhh bawak kmi gi main and enjoy..best sgt…”nnti bawak lg” hehehe  baliklewat gak..cian abah n my sis ikin kne gi keje and sekol…huhuh…awal pg dh kne bgn blk…
yg len tdo lg heheh sbb penat sgt bpoya2 mlm tu hehe…ahad lak rmai yg kawin…maaf pd yg adakan event kduri pd waktu tu sbb mizsYanie xdpt gi..sbb bny event kat tgm…so my best fren waktu jd ajk kelab sahabat poli dlu..ada wedding kat perlis..so alang2 tu mizsYanie teruslah gi kduri kat utara jew..mat ko dh kawin jugak ye..ehehehe mat ni org johor and pasangan dia org perlis…utara selatan…(^_^).. mat ko ensem rr..and eiwatetap maintain cun..anywy selamat pengantin baru korg…moga bkekalan and happy hingga akhir hayat..amin… ”bler time  mizsYanie lak nie” huhuh
aftergi wedding kat perlis..mizsYanie bawaklah lalig bjalan kat area kdh..alang2 ondwy blk tu kan…kmi gi muziumpadi, tasik jitra, and lapangan terbang kpala batas as…sume tmp tu tmp bsejarah dlm hdup mizsYanie..yelah tmp zaman kanak2 mlepak..hehehe zaman remaja waktu stdy at poli…situ lah tmp mizsYanie mlepak and jalan2 abiskan wit and masa..ehhehetu antaranye lah..bny lg tmp..bler lg nk enjoy..time muda nielah nk bjalan sakan ..kang dh ada anak or laki ke..kne ikut laki lak…hehhee..kmi gerak blk kul 9pm dr umh kedah..ngntoksumeckup..huhuh and samp tgm kul 3 pagi..baik nye..isnin nye keje lak..huhuhuh cian laling penat..tp laling kata penat tk org tsayang xpe..hehehe lap u sayang…jom  enjoy ngan pic kat bwh nie yek…ni amne yg sempt snap…hehehe
*
*
*
*
*
 baby ariyana ”gelaran yg mizsYaniepggl” a.k.a riayana

0ne kiss for u..mmmuuuaaahhh

 mancing @ laut..laling dpt ikan n sotong kew??? 

abah ku syg..dpt ikan..best nyee…
 perkhawinan mat and eiwa @perlis…10.10.10…menarik..time mizsYanie plak cm ne heheheh ermm tarikh apakah ia???

main serbu je nk snap pic ngan pgantin hehehe..laling amik berkat yew???heheheh
last b4 blk…
antara menu nye..alamak mizsYanie xmkn laksa but rasa gak ari tu hehehe sori xabis ye…

ni pun menu tambahan..sdappppp

 time dating lak…heheh kat muzium padi…

laling cari umh mizsYanie ye..ada jmpa x??

ni kt airport kpala bAtas…
*
*
*
*
*
keylah u oul…ngantok sudah…gnite…dreams me k..hehehe daaa….c u next story…

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *