Assalammualaikum w.b.t

Domino’s Pizza Malaysia Menjadi Pilihan | Mrsyanie kalau nak makan pizza mesti pilih Domino’s. Sebabkan kualiti dan rasa memang kena dengan tekak Mrsyanie. Tambahan pula Domino’s Pizza cawangan Tanjung Malim adalah yang terbaik kerana mesra pelanggan dan penghantaran yang cepat. Orang Perak kata ”Ate dah duduk Tanjung Malim” hihi.. Kini mereka telah memperkenalkan satu sajian sampingan yang terbaru dengan pelbagai variasi dalam satu order. Ianya diberi nama “Fabulous Four”. Dengan gabungan 4 item menu sampingan memberi satu kelainan dalam sajian.

FABULOUS FOUR
“Fabulous Four” Terbaru Dari Domino’s Pizza

Fabulous Four Terbaru Dari Domino’s Pizza

Domino’s Pizza Malaysia dilancarkan dan diperkenalkan pada September 1997. Lama jugak lah mereka bertapak di Malaysia dan kini menjadi pilihan ramai warga Malaysia. Fabulous Four Terbaru Dari Domino’s Pizza yang menawarkan 4 item yang berbeza untuk dinikmati oleh para pelanggan. Dimana 4 item itu adalah Cheesy mozzarella stix, Garlic cheese onion rings, Roasted chicken drummets dan terbaru Mini Cinnadots.

Dominos Pizza
Garlic cheese onion rings
DOMINO'S PIZZA MALAYSIA
Cheesy mozzarella stix
DOMINO'S PIZZA
Roasted chicken drummets
Domino's pizza
Terbaru : Mini Cinnadots

Mrsyanie suka dengan set Fabulous Four yang ditawarkan ini kerana korang boleh rasa 4 jenis menu sampingan dengan satu order sahaja. Yelah ada mana bukan kita nak makan sekali banyak   sebagai contoh Garlic cheese onion rings kan, jadi bila ada pilihan Fabulous Four  ini Mrsyanie boleh rasa menu sampingan yang lain. Memang puas hati lah order Fabulous Four  ni. Harga pun tak mahal hanya RM 19.90 untuk harga perkenalan. Kena beli sekarang tau boleh dibeli secara ke mana-mana cawangan Domino’s atau secara online. Mudah dan pasti cepat je sampai.

Fabulous Four
Fabulous Four Terbaru Dari Domino’s Pizza Malaysia

Selain dari Fabulous Four terdapat juga menu sampingan yang lain. Pilihan Mrsyanie adalah BBQ Baked Meatballs dan banana kaya dessert. Fabulous Four Terbaru Dari Domino’s Pizza Malaysia memang sedap!

Domino's Pizza
BBQ BAKED MEATBALLS
BANANA KAYA DESSERT DOMINO'S PIZZA
BANANA KAYA DESSERT

Pizza Domino’s Menjadi Pilihan

Mrsyanie tak lepaskan peluang jugak untuk merasa pelbagai jenis pizza. Kenapa Mrsyanie suka dengan pizza dari Domino’s? Mrsyanie suka kerana struktur pizza yang dipersembahkan kepada pelanggan. Dari segi adunan rotinya, sos dan topping yang diberikanyang cukup banyak. Mrsyanie lagi suka bila setiap pizza ditambah dengan Cheese Burst nya. Memang sedap dan kenikmatan bila mengigit tu. waw.hihi.. Mrlaling sebelum ini agak kurang tau nak makan pizza ni, tapi dengan pizza Domino’s dia boleh layan sama.

1

Antara perisa yang menarik perhatian Mrsyanie adalah Tropical Sambal Prawn (sambal udang). Walaupun ianya bukan perisa kegemaran Mrsyanie tetapi satu keunikkan kerana ianya dicipta mengikut perisa tempatan. Yelah di Malaysia terkenal dengan sambal terutamanya bila makan Nasi Lemak pasti nak ada sambal. Tapi ini diperkenalkan dan diubah dengan menggunakan pizza.

pizza domino's
TROPICAL SAMBAL PRAWN
dOMINO'S pIZZA
EXTRAVAGANZZA

Selain itu pilihan setiap kali beli adalah perisa Tuna Temptation dan Extravaganzza. Ini kerana topping yang disediakan dengan pelbagai jenis, ada cendawan, daging dan sebagainya. Korang kena mencubanya sendiri baru tahu tapi ikut tekak masing-masing jugak tau. Untuk pengetahuan korang Domino’s Pizza ada buat promosi hebat dan untung. Dimana korang boleh dapatkan pizza dengan:

  • 2 Regular Pizza RM30.00 (harga asal: RM53.60)
  • 2 Large Pizza RM50.00   (harga asal: RM73.60)
  • 2 Xtra Large Pizza RM70.00  (harga asal: RM93.60)

Giveaway Fabulous Four Bersama YanieYusuf.com

Yeah khas buat pembaca blog Yanieyusuf.com, Mrsyanie nak ada satu giveaway ringkas untuk korang ni. Mudah sangat dan mana tahu korang menjadi salah seorang pemenang. Mrsyanie bagi tahu hadiah dulu lah ye..hihi.

Hadiah:

  • 1x pemenang Voucher Domino’s ( Free 1 Regular Pizza Domino’s + 1 Bread + 2 Tin Air)
Fabulous Four Terbaru Dari Domino's Pizza Malaysia
Giveaway Fabulous Four Bersama YanieYusuf.com
Syarat-syaratnya:
1. Buat satu entry ”Giveaway Fabulous Four Bersama YanieYusuf.com” berserta gambar diatas.
2. Pastikan gambar di backlink kan ke blog www.yanieyusuf.com
3. Follow Instagram: Yanieyusuf
4. Jangan lupa tinggalkan link enrty diruangan komen disini.
Tarikh akhir: 30 Ogos 2016  dilanjutkan sehingga 10 September 2016
(Sehingga jam 1159 malam)
Jangan lupa join tau. Mana tahu ada penambahan hadiah pulak nanti. hihi Doakan Mrsyanie murah rezeki ye.. Pilihan pemenang berpandukan Random.com tau.

Untuk maklumta lanjut:

Domino’s Pizza

Website: https://www.dominos.com.my

Facebook: DominosMY

Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

You may also like

47 Comments

  1. Salam 🙂 Terminal Syawal
    Jiwa ditadbir dengan zikir-lantas fikir bergema akhir.
    Meyambut salam empuNya Salam-Salam disambut empuNya Alam.
    Rindu dihati memujuk diri-Diri rebah sujud Illahi.
    Rasa hidup beramal redup-lantas rancak munajat hidup.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *