Showing: 1 - 6 of 6 Articles

Gementar Bila Setiap Kali Naik Kapalterbang

Assalammualaikum w.b.t AirAsia X Adakah Sama Perkhidmatannya? | Maaflah baru berkesempatan untuk memulakan entry trip South Korea. Macam-macam kejadian berlaku dalam masa terdekat ini, harap korang bersabarlah ye. Insya-Allah Mrsyanie akan habiskan juga entry trip Korea pada musim winter. Mrsyanie kali ini ambil penerbangan AisAisa X untuk perjalanan jauh, jadi agak teruja pengalaman terbang bersama …

Tempat Duduk Percuma AirAsia Bermula Hari Ini!

Assalammualaikum w.b.t Tempat Duduk Percuma AirAsia Bermula Hari Ini! |  Wah inilah masa yang dinantikan oleh para traveler bajet macam Mrsyanie. Mesti nak cari tiket murah untuk travel, mana nak mampu tiket mahal-mahal. Jadi bila AirAsia umumkan akan buka Tempat Duduk Percuma AirAsia Mrsyanie salah seorang yang tidak lepaskan peluang. Agaknya ke mana nak pergi kan?

Tony Fernandes Jemput Sertai #GREEN24

Assalammualaikum w.b.t Tony Fernandes Jemput Sertai  #GREEN24 |  Sempena perubahan cuaca yang melanda, AirAsia kini menjemput semua untuk menyertai satu program kesedaran yang dipanggil #GREEN24. Ianya akan berlangsung pada 29 dan 30 Januari 2016 ini bagi mendidik dan mengambil langkah-langkah bagi isu-isu yang berkaitan dengan perubahan iklim.  Tony Fernandes Jemput Sertai #GREEN24 Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan, …

Travelling Beruang‬

Assalammualaikum w.b.t Travelling Beruang‬ | Tahukah Anda fungsi ‪#‎TravellingBeruang‬ ? #TravellingBeruang Adalah kempen untuk mengumpul dana dan sokongan untuk kanak-kanak Malaysia yang disahkan menghidap kanser.  Fungsi #TravellingBeruang yang sangat comel ini adalah untuk membantu menjadi mata dan telinga buat kanak-kanak ini melihat keindahan seluruh dunia. Jom kita sama-sama membuat pembelian #TravellingBeruang sebagai tanda kita menyokong dan menghulurkan …

Hong Kong Trip | Part 1 | KLIA2 | TIPS

Assalammualaikum w.b.t Hong Kong Trip | Part 1 | Alhamdulillah dapat jugak menjejak kaki ke tanah Hong Kong (HK).. Sebenarnya agak teragak-agak jugak nak pergi sebab Mrlaling tak dapat ikut. Gagah kan juga lah dengan izin dari Mrlaling. Mrsyanie ke HK bersama dengan cousin. Kami berdua je tau. Memang travel backpacker lah hihi. Itinerary telah …