BoxGreen: Sarapan Penuh Khasiat

Assalammualaikum w.b.t

BoxGreen: Sarapan Penuh Khasiat | Sebenarnya kekacang merupakan satu makanan yang penuh dengan khasiat, tambahan pula ianya bagus dimakan sewaktu sarapan. Ada yang kata kalau banyak makan kekacang boleh membantu kesuburan dan dalaman untuk wanita. Jadi pilihan Mrsyanie adalah BoxGreen sebab kita boleh pilih sendiri jenis kacang yang nak dan pembelian paling mudah hanya online sahaja.

1-5

BoxGreen Peneraju Dunia Kekacang

BoxGreen adalah syarikat yang menjual pelbagai jenis makanan ringan yang berkhasiat terutamanya kekacang. Kenapa BoxGreen kan? Memang sangat sesuai dengan namanya kerana setiap yang dijual adalah sumber alam semulajadi yang penuh dengan khasiat (kekacang asli) dan ianya di bungkus dalam kotak. Mereka menyediakan pelbagai jenis kombinasi sihat dan unik dengan kebaikan semula jadi!. Dengan slogan satu kotak, satu hidangan. Bagi setiap kotak yang dijual , sebahagian daripada hasil juga akan disalurkan kepada yan memerlukan. Sambil membeli kita beramal.

 3-5-1024x681

12 Pilihan BoxGreen

img20160624141445-1

  • 1x HeartStrong – Heartstrong
  • 1x Sunshine Chips – 20g
  • 1x Nutty Knight
  • 1x The Ubin Mix
  • 1x Bearylicious – 30g
  • 1x Figgy Nut Jumble – 30g
  • 1x Sun-Dried Apricots – 30g
  • 1x Peanut Pretzel Muddy Bites – 30g
  • 1x Aprecano – 40g
  • 1x Mocha Almonds – 25g
  • 1x Cranberry Fusion – 30g
  • 1x Rosemary Pistachio

BOXGREEN

Bukan sahaja 12 jenis makanan ringan tetapi pelbagai lagi jenis yang disedaikan oleh BoxGreen. Bungkusan kecil-kecil setiap kekacang memudahkan lagi untuk dibawa kemana sahaja sebagai bekalan. Korang kalu nak tavel atau tak sempat nak siapkan sarapan bawa je pek BoxGreen ini. Kecil dan mudah dibawa! Memang feveret Mrsyanie lah kalu kekacang terutama gajus dan badam tau. Sedapnya sambil makan kacang tengok cerita TV ke atau layan cerita Korea hihi.. Fuh dah terjerebak tau layan cerita Korea memang tak boleh nak berhenti rasa nak terbang ke Korea je sekarang hihi..

See also  Projek Raya Elle Zada x Shaheizy Sam Syatilla 2016

img20160624141512-1

img20160626052325-1-1

img20160626052951-1

Sarapan Mudah Tetapi Berkhasiat

BoxGreen: Sarapan Penuh Khasiat

Bahan-bahan:

  • Kismis atau kekacang dari BoxGreen
  • Susu lemak rendah
  • Bijirin (Mrsyanie pilih Honeystar)
BoxGreen: Sarapan Penuh Khasiat
BoxGreen: Sarapan Penuh Khasiat

BoxGreen: Sarapan Penuh Khasiat
BoxGreen: Sarapan Penuh Khasiat

Satu pek BoxGreen: Sarapan Penuh Khasiat, ianya sesuai untuk satu hidangan yang lengkap. Ini bukan sahaja kanak-kanak je yang suka, Mrsyanie pun suka dengan sarapan pagi yang mudah, simple dan berkhasiat. Lagi stau kalau korang nak puasa lah kan tapi malas nak bangun sahur makan berat-berat korang boleh makan kekacang dari BoxGreen tau. Mrsyanie dah amalkan waktu puasa hari tu, memang kenyang dan cepat!. hihi.. Mudah sangat nak order tau hanya dengan 3 langkah sahaja. Pilih, bayar dan sampai! Korang boleh layari website dibawah untuk lihat sendiri pakej makanan ringan (snack pack).

 

Untuk maklumat lanjut:

BoxGreen Malaysia

Website: https://www.boxgreen.my/

Instagram: @boxgreenco

Facebook: boxgreenco

 

Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*