Assalammualaikum w.b.t


Kita Main, Kita Makan | Kemeriahan Strikes Againts Bowling Tournament Kelab Blogger Ben Ashaari bersama K.Roger’s Butter Cookies masih terasa. Jutaan terima kasih kepada penaja utama iaitu K.Roger’s Butter Cookies. 

K.Rogers Butter Cookies

Strikes Againts Bowling Tournament KBBA9 Bersama K.Rogers Butter Cookies


Sambil main bowling smbil makan cookies k.rogers adalah satu aktiviti yang sangat enjoy. Semalam berlangsung pertandingan bowling Kelab Blogger Ben Ashaari yang dibawa khas oleh K.Rogers Butter Cookies. Ianya berlangsung di Ampang Superbowl Bangi Gateway. 
K.Rogers Butter Cookies

Mrsyanie pun tak nak lepaskan peluang untuk turut serta dalam aktiviti ini walaupun agak jah dari Tanjung Malim. Mrsyanie dan Mrlaling gagahkan jugak, kami lepas kerja terus ke Bangi risau kesesakan jalan raya. Dalam hatinya doa moga dipermudahkan perjalanan kami dan harap kami tak lewat. Alhamdulillah jem pun tak lama sangat. Rugi siapa yang tak join hihi

K.Rogers Butter Cookies
K.Rogers Butter Cookies

Kejohanan kali ini disertai seramai hampir 40 orang blogger. Kemeriahan turut diraikan bersama ahli keluarga masing-masing. Dah rasa macam family day dan semua sangat supporting. Mrsyanie dapat team Sotong, luck tak menyebelahi kami dalam kejohanan kali ini tapi kami tetap win dam bergambar haha..

Bowling Tournament,K.Rogers Butter Cookies
Bowling Tournament ,K.Rogers Butter Cookies
Bowling Tournament,K.Rogers Butter Cookies


Sedap Sekali Ngap …!!!
K.Roger’s Butter Cookies Best .


Untuk maklumat lanjut:

K.Rogers Butter Cookies


Facebook: K.ROGERSbuttercookies


Till Next Entry ye!!!

Salam Sayang

You may also like

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *