Kau, Aku, Kita

Assalammualaikum w.b.t


Kau, Aku & Kita | Mrsyanie bukan lah peminat nak tengok drama sangat tetapi kalau korang nak tahu antara drama yang menjadi tarikan Mrsyanie sekarang adalah drama Kau, Aku & Kita. Drama yang sangat hits di TV3 sekarang. 

Drama Kau, Aku, Kita

Drama ini diadaptasi dari sebuah novel yang bertajuk ”Kau, Aku, Kita” yang dikaryakan oleh Orkid Edyliyne. Drama ini di teraju pelakon yang sangat hebat iaitu Syarul Ridzwan bersama pelakon baru Janna Nick. Diarahkan oleh Azman Yahya diabwah syarikat produkti JS Pictures Sdn Bhd. 


Sinopsis Ringkas Drama Kau, Aku, Kita:


Drama Kau, Aku, Kita mengisahkan tentang 2 karakter yang mempunyai nama yang sama iaitu Iman Firdaus yang dilakonkan oleh pelakon utama Drama Kau, Aku, Kita iaitu Syarul Ridzwan dan Janna Nick. Perwatakan mereka sangat berbeza terutama Iman (Janna Nick) yang mempunyai perwatakan yang agak ganas tetapi mempunyai hati yang lembut. Ianya bermula apabila Aus @ Iman Firdaus (Syarul Ridzwan) yang perlu mencari pasangan hidup kerana diberi pilihan oleh ayah Aus samada berhenti belakon atau berkahwin. 

Drama Kau, Aku, Kita bersiaran di TV3 dalam slot Lestary setiap hari Rabu dan Khamis jam 9.00 malam.Till Next Entry ye!!!
See also  Birthday : IKEA | The Curve

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*