Nasi Lemak segera SALEES FOOD

Assalammualaikum w.b.t

Nasi Lemak Segera

Nasi Lemak SALEES FOOD |  Korang ingat lagi ta Mrsyanie ada cerita mengenai Mrsyanie cuba untuk masak nasi lemak tapi kurang menjadi tu > Bukan Mudah Masak Nasi Lemak. Akhirnya jumpa jugak Mrsyanie dengan cara mudah untuk menyediakan Nasi Lemak yang sedap.

Nasi Lemak SALEES FOOD


Cara membuat Nasi Lemak SALEES FOOD semudah ABC dan D. Tak perlu membuang nasi yang tak jadi tau. Nasi Lemak Instant yang pertama Mrsyanie jumpa. Tak terpikir Nasi Lemak boleh dibuat segera. Jenuh pikir macam mana tapi tak perlu pikir jauh dah kerana SALEES FOOD telah siapkan untuk semua Nasi Lemak segera. Sekali dengan sambal pun disediakan tau, pelengkap utama Nasi Lemak.




Pada mulanya Mrsyanie macam tak percaya betul ke hanya paket ABCD ni boleh dijadikan nasi lemak? Jom kita cuba, ikut sahaja arahan yang disediakan di bekas segera. 


Takut ada yang tak perasan, di bekas segera ini dinyatakan takat level air yang diperlukan. Mudah semua siap dinyatakan, hanya mengikut setiap arahan yang diberikan. Dalam 5 minit siap dimasak. Sangat segera seperti Mee segera tau.


Tara siap Nasi Lemak telur dadar. Telur dadar tu tak disediakan tau, korang beli lah dalam sebiji untuk masak hihi. Tak mahu letak telur dadar pun tak apa sebab disediakan sambal dan ikan bilis goreng. Lengkap!! Nak lagi sedap? Kita letakkan Daging salai ayam (BBQ Chicken Slice) pergg serius sedap!! BBQ Chicken Slice sangat mudah di tak perlu nak masak teruk-teruk, hanya panaskan dalam 2 – 3 saat dalam microwave. Siap untuk dimakan. Boleh jua dimakan begitu sahaja atau nak buat sandwich pun boleh.






Inilah dia Nasi Lemak dengan daging ayam salai SALEES FOOD. Mudah dan cepat hanya boleh sediakan dalam 5 minit sahaja. Senang untuk isteri yang sibuk bekerja, pelajar atau boleh jua dibawa travel. Tak perlu dah nak ikat perut di negara luar, sebab dah boleh dapat makan nasi lemak yang sedap dengan segera. Mrlaling kata sangat sedap, cukup rasa dan lemaknya. Daging ayam salai tu pun sedap, sesuai makan dengan nasi jua.


SALEES FOOD

Salees food adalah sebuah syarikat di bawah Golabal tradelink (M) Sdn Bhd. Bermula pada tahun 2001, mereka memulakan perniagaan dengan menjual produk kecantikan dan kesihatan di bawah nama “Kayla  Beverly  Hills”. Bermula  pada  tahun  2014, mereka telah menjenamakan produk mereka dengan tagline “Instant Autentic Malaysian Foods.” Antara makanan yang disajikan oleh Salees food adalah, instant nasi lemak, chicken floss, BBQ Chicken Slice Pack, Kuih Siput, Mini Fried Rempeyek, Fried Dhall Nuts, ready to eat: Spicy anchovies and spicy tamarind.


Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian:

Product: Fast Food

Contact : En Lufty – 0192862828 
Email: mohdlufty@gmail.com


Instagram: Salees_food



Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

See also  Azyma Care Clay body wash: Sabun Tanah Liat Menghilangkan Bau Badan & Gatal-gatal

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*