Panggilan Terakhir: SENARAI PEMENANG : GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF

Assalammualaikum w.b.t

SENARAI PEMENANG GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF | Setelah hampir sebulan masih ada yang belum menuntut hadiah pemenang. Mrsyanie terpaksa memberi tempoh sehingga 10 OGOS 2015 untuk menuntut hadiah pemenang. Sekiranya tiada tuntutan dibuat, maka ianya adalah terbatal sebagai pemenang.  Jika tiada tuntutan akan di buat semula cabutan bagi hadiah yang tidak dituntut!!LIST  NOMBOR PENYERTAAN BOLEH DISEMAK DI SINI

Tahniah kepada semua pemenang !!

SENARAI PEMENANG : GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF
 (terdapat senarai 11 orang pemenang yang bertuah):1) Facial Voucher (Chromo Silky Therapy) bernilai RM68 + Wang Tunai RM10.00  :

2) Voucher RM10 Viet-Thai Canteen + Wang Tunai RM10.00 :

3) Voucher RM10 Viet-Thai Canteen + Wang Tunai RM10.00:4) Shawl Butterfly (Mastura shawl) :


5) Tudung Bawal + Kerongsang :


6) Instant Shawl exclusive :

7) Instant Shawl exclusive :

8) Wang Tunai RM20.00 :

9) Wang Tunai RM20.00 :

10) Wang Tunai RM20.00 :
11) Wang Tunai RM20.00 :

_________________________________________________________________________TAHNIAH kepada para pemenang. Sila tinggalkan butiran-butiran anda di emel Mrsyanie:
yanieyusuf05@yahoo.com 
Butiran :
  1. Nama 
  2. URL
  3. Alamat: (utk pengeposan hadiah barangan/voucher)
  4. No akaun bank, Nama bank : (untuk hadiah wang tunai)
  5. No hp:


Sponsor by: SPA Airellyn Beauty Studio,  YanieYusuf, Azlinda Alin, Yoorin Melacolea, Mrsjuliajohari, Bella Idura, Irra Rayyan, SyimaYusuf, Lisa Mawar Biru, AnilWanina, Ikin Yusuf, Kak Gojes, Dreams Fairy Boutique.


Tahniah kepada semua pemenang. Terima kasih jua buat semua peserta yang sudi menyertai GIVEAWAY RAMADHAN by YANIEYUSUF. Pemenang dipilih melalui https://www.random.org/.  Alhamdulillah.. Semoga dengan penyertaan yang positif ini akan ada lagi Giveaway akan datang dan terima kasih kepada para sponsor dan para peserta yang sudi memberi sokongan kepada Giveaway Ramadhan bersama Yanie Yusuf.Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

See also  SHAWL GIVEAWAY BY MELODI CINTA KITA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*