REVIEW NOTA PURBA | FR vs Awal Ashaari

Assalammualaikum w.b.t.
REVIEW NOTA PURBA | FR vs Awal Ashaari |  Pemilik blog yang misteri ini mengharapkan hasil tulisan yang berseni lantaran dari sifatnya yang menyerupai seorang anak seni yang mengacarakan rancangan Melodi di TV3 iaitu Awal Ashari. wow ……. Siapakah??

Exchange Feed Group|
Anda mungkin sudah tahu apa itu EFG.  EFG merupakan salah satu cara untuk mempromosikan blog melalui perkongsian feed link di blog yang terlibat. Setiap blog yang join secara langsung pautan feed blognya akan terpapar di blog lain mengikut jadual yang dipersetujui, ini dimaksudkan pertukaran yang membantu meningkatkan trafik blog secara sihat melalui ukhuwah blog/ blogwalking dan belajar teknik untuk meningkatkan prestasi blog ahli.
Fr dan Awal Ashaari?? eh tak adalah saja jew.. Gaya tu ada tapi beza caranya..hihihi… Setiap seorang ahli EFG akan direview bagi sama-sama kita mengenali lebih dekat dengan ahli EFG. Dan insan pertama yang bertuah di review adalah blogger yang menetap di Selangor. Di kenali dengan nama pena FR atau Fendi Rocka
Blog beliau “Nota Purba” pasti akan menjadi salah satu blog yang anda tidak lupa untuk singgah. Sebab apa? Yang tu anda kena pergi sendiri ke blog Fr. Satu entry sahaja sudah cukup untuk menjawab persoalan di atas. Blog yang jauh dari gosip-gosip liar Nota Purba berkisar tentang apa yang terjadi kepada penulis itu sendiri di dalam kehidupan seharian.
Jika di lihat dari mata kasarnya dan di baca dari nalurinya, pasti pembaca di luar dapat merasakan aura di sebalik pemilik blog Nota Purba yang penuh misteri. Fr merupakan ahli EFG yang ke 24 daripada 41 orang ahli EFG. Walaupun EFG mempunyai ramai adik-beradik, Fr sangat disayangi dan disenangi oleh semua adik beradik EFG. Fr yang kuat mengusik itu mengeratkan hubungan kami semua bagaikan sebuah keluarga besar yang bahagia di alam maya. Fr seorang yang kelakar. Pasti semua terhibur bila ada Fr. EFG dah menemuramah Fr secara maya dan jawapan bagi soalan di bawah ini dah boleh memberi clue siapakah Fr sebenarnya. Haha 
Kata-kata kekuatan FR dalam hidup adalah “Move on!”
What is chemistry in academic words (not less than 200 words) 
“Chemistry adalah bila mata kita saling berpandangan, timbul buih-buih cinta, dan common sense mula keluar dari kepala, kat situ kimia jahat memainkan peranan. ulang 50 kali utk cukupkan 200words.”, Fr.
hihih Fr antara adik beradik EFG yang sangat mudah dikenali dan disenangi, walaupun Mrsyanie belum pernah jumpa tetapi dah macam lama kenal sangat kelakar orangnya. Jom kenali Fr dengan lebih dekat..
Till Next Entry ye!!!
See also  Cabaran7Hari | EFGKBBA : Gadget Tercinta

16 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*