Assalammualaikum w.b.t

Monster’s Crazy Crunchy (MCC) | Hari tu Mrsyanie ada upload gambar MCC di instagram dan facebook kan.. ada yang follow Mrsyanie tak??hihih Jangan lupa follow tau.. instagram: @yanieyusuf tau..hihih Mana yag belum follow tu jom ler follow..  sempat lagi ni nak promote plak..Ok2 Mrsyanie nak gtau korang ada coklat baru dipasaran yang sanagt sedapppp… MCC antara coklat yang paling enak pernah Mrsyanie makan?? …………..


Korang mesti tak pernah dengar kan Monster’s Crazy Crunch? Namanya pun Monster’s kan. Memang menghantaui diri korang lepas makan MCC ni tau.. eh eh bukan menyeramkan tapi korang akan rasa teruja dan mengidam lah lepas habis makan MCC. Akan ada perasaan nak lagi tau.. Serius tak sama dengan coklat rice yang lain. Yang unik tentang MCC adalah beras (rice) nya berwarna warni (PELANGI RICE) dan diselaputi dengan coklat yang sangat sedap.

Coklat MCC juga boleh dimakan tanpa perlu cairkan tau. ha ni yang Mrsyanie paling suka boleh makan pelbagai cara, leh cairkan coklat dan gaul sekali atau leh makan terus tanpa cair pun sedap!!. bestkan.. Untuk yang gemar cairkan coklat terus korang boleh rendamkan dalam air suam secara terbalik (penutup dibawah) bertujuan supaya coklat tu lebih cair, lebih sedap dan sekata. Terasa plak nak order banyak-banyak MCC. Siapa pengemar coklat rice orang memang kena jadikan MCC sebagai kegemaran korang. Tak percaya?? Korang leh tengok baca sendiri testimoni penggemar MCC tau. Senang korang ce try 1 jar dulu, Mrsyanie yakin korang akan repeat order sekali terus 10 jar tau… 

Sebarang pertanyaan atau pembelian boleh hubungi terus:
Hotline: mcc 013 889 0044 (Whatsapp)



Penghantaran akan dilalukan mengikut jadual yang ditetapkan, jadi anda tidak perlu risau tau. Sampai tepat pada masa nya. nyum nyum. Dan yang pasti ianya HALAL tau, buatan anak tempatan dan muslim lagi. Jejaka MCC jejaka macho tau.. Layan MCC sambil tengok TV atau updated blog memang best!!


Till Next Entry ye!!!
Salam Sayang

You may also like

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *