Blog with samsung tab

Assalammualaikum w.b.t
Salam Jumaat sume.. Syukur alhamdulillah kita masih lagi bernafas dibumi Allah S.W.T. amin.. Yeahh sekarang mrsyanie ngah gunakan kan applikasi blog dgn my samsung tab.. Sangat easy dan senang.. Boleh lah mrsyanie ber celoteh pot pet banyak2 dan cepat..hihi bukan pe if ada dlm tab ni senang.. Bila-bila masa boleh mrsyanie story.. Tak ada lah korang nk kne tunggu lambat je..kalu guna aplikasi ni senang.. Cepat je story i akan upload.. Wow leh jadi wartawan tak rasmi ni..hahaha..
Mudah je kalu sapa2 yang masih belum ada aplikasi ni..
1-Klik je kat playstore korgpastu search je blog..
 2-klik pada simbol blog.
 3-install kan aplikasi tersebut
4-yea akan keluar icon di tab or android korg.
Tgk kat bawah gambar nye ye…

See also  Tutorial Bloglist Untuk Wordpress

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*