Bukit Gambang Resort City (BGRC)

sempena cuti 3 hari mgu lepas..mrs.yanie ngan family ke Bukit Gambang Resort City (BGRC) di Kuantan, Pahang. best jugak jalan2 Pahang..thanks sgt with family makcik wande..sampai je rehat kejap terus makan BBQ kat umh sdara.. 🙂 …game dalam water park Gambang mmg best tapi dari pandangan sendiri mrs.yanie pengurusan pertukaran tiket memang kurang sangat..yelah dah tau rmai naper lah tak perbanyakkan kaunter untuk pertukaran tiket dan asingkan lah untuk yang membeli tiket dengan yang nk tukar tiket…tapi akhir dapat jugak kami tukar tiket .. game dalam mmg best..tu xdinafikan..kalu pertingkatkan lagi mutu pengurusan mmg the best…thanks jugak kat Metro coz dapat jugak kami tiket free… 🙂 luv it…
jom tengok gambar… 🙂 
pic nie telah di edit..so komen??? 
anak menakan mrs.yanie (^_^) tomey dia..

cousin ngah terangkan peta jalan ke Gambang water park

ni makcik ngan cousin mrs.yanie..tq sgt ..mmg best jalan Pahang 🙂

sewaktu d’Gambang water park..rmaikan..dan xnmpk pun barisan nye..aiyaa

sapa2 yang nk gi sna..ni harga masuk park k..mahal x? oklah sbb dlm nye game best..

nasi kukus kat sna..ok lah..

dari jauh..sebelum masuk park..huuyoo..

hohohoho…!!!!

See also  Happy Weekend at Farm In The City, Kuala Lumpur

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*