Adventure based counseling – MY GOPENG RESORT

Adventure based counseling course ~~ABC~~
hi u oul…mgu lepas mizsyanie telah mghilangkan diri untuk mghadiri kursus dalam hutan kat Gopeng..hehehe cian my laling…xdpt nk call or msg bini tcinta dia…xpelah nk buat cam new kan dah sparuh dari kerja katakan…Adventure based counseling …pendek kata (ABC).. kursus ni menarik sgt..ikut kata fasi 4 perkataan yang mgambarkan kursus ni bg mizsyanie ~ saya rasa sangat best~ hehehehe…. kursus banyak mberi kekuatan dan ketenangan tanpa memikirkan masalah2 dunia hikhik..ibarat nye lah..dan kursus nie yang mberi pgalaman mizsyanie nek LORI…heheheh 1st time mmg best…
Seramai 40 lbh pserta yang mgikuti ABC…perempuan wirawati negara seramai 18 orang..maaf kalu slap…hehe 1st time kursus stay dalam dom yang hanya muat tilam dan beg nye dtepi  kpala tilam..pgalaman yang menarik sgt…kmi stay rmai2…mcm2 dgr cter masing2…mmg tbaik..heheh kmi stay kat MY GOPENG RESORT…cter paling best time rafting…hahahah pgalaman nk lemas tu tetap ada…pergg mmg jeram yg mcabar..pnakut jugak mizsyanie nie sbnarnye..huahua…siap nk nangis rasanye..tp bler ingt balik wat rafting tu mmg best..ni mkaunselingkan diri mjadi sorg yg brani…yakin pasti ada jalan pyelesaian…thanks pada fasi2 yang bsabar dgn krenah mizsyanie nie yg pnakut…huahaua tidaaakkk..siap nangis hahahah…yelah macam2 pkr waktu 2..tp alhamdulillah slamat amin…
nk cter sket pasal rafting…mcm2 jadi tau…dgn ada yg tkuar dr boat…mber siap tmasuk dlm air jeram tu..dan dr atas tunjuk ajar fasi2 ..slamat jua..mmg penting dgr taklimat kalu ingin buat sesuatu yang bkn bidang kmahiran kte..ingt u oul..pe yang dkatakn adalah tbaik tuk kte…dgn ada yg tsekat kat batu time water cfiden..ada yg cedera tanpa sgaja ..tp pgalaman tu lah yg mbuat kmi makin rapat dan mjadi satu kluarga UPSI..tbaik lah UPSI dan BSM latihan…nnti buat kursus lagi tau…heheheh mizsyanie dah penah rafting kat Pahang waktu kursus jugak…cuma kurang mcabar sket jeram nye bbanding d Gopeng…
pada sape2 yg suka rafting tu..ayohh ke Gopeng…tbaik jeram nye…katanye tahap 3 jeram kat Gopeng…slain rafting bny aktivi mcabar kmi lalui…kursus cm ni mmg ptt dlaksanakan tuk org yg kuat bkeje..skali skala kne rest jugak minda dr memikirkan hal2 keje…ye tak…hik hik….jom tgk pic plak….
sesi reflex~ pulang
See also  Masakan Padang Halal Di Bali Restoran Natrabu Minang

tu lah boat yg mizsyanie nek…thanks en.Mahadir..

penat lepas dari 2nd jeram

water confiden sesi

team kmi jugak

mmg best…takut air pun ada hahaha

my team power rangers…tbaik..masa untuk bergabung….
masih bole senyum walaupun takut ahhaha

team power rangers

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*