Showing: 1 - 2 of 2 Articles

Trip Percutian Bajet Ke Pulau Tioman Pahang | Taman Laut

Assalammualaikum w.b.t Pulau Tioman Pahang Part 3 | Setelah rehatkan diri sesudah sampai ke Pulau Tioman, kita teruskan misi bermain air..yeahh dah sampai pulau memang tak sah aktiviti air adalah utama, semua berkaitan air laut je ni hihi.. Cover balik sebab waktu trip ke Sabah dulu tak pergi pun pulau. Pada mulanya ada 2 plan aktiviti yang nak …

Trip Percutian Bajet Ke Pulau Tioman Pahang Part 1

Assalammualaikum w.b.t Pulau Tioman Pahang Part 1 | Percutian yang pada mulanya terpaksa dibatalkan disebabkan oleh beberapa faktor tetapi akhirnya Trip Percutian Bajet Ke Pulau Tioman Pahang berjaya dilaksanakan dengan penuh kegembiraan. Yeah!! Satu pengalaman pulau yang sangat seronok tau. Kadang-kadang percutian yang tak dirancang tu yang menjadi kan, pernah tak korang mengalaminya?