Showing: 17 - 21 of 21 Articles

Sabah

Sabah, apa yang mampu mrsyani lakukan adalah sentiasa mendoakan agar semua selamat dan diberi perlindungan oleh-Nya. Moga pjuang yg mpertahankn negara di Lahad dan semporna dirahmati dan selamat. Al-Fatihah buat pjuang negara. Amin. *Copy dari seorang kawan* TANAH TUMPAH DARAHKU…  Ketika sulu datang menyerbu  Kita semua masih termangu  Ketika sulu datang menyerbu  Kita bermenung menongkat …

Selamat Tahun Baru 2013

Assalammualaikum…. (^_^) Happy new year 2013 dan merangkap happy anniversary to me and mr.laling..alhamdulillah..dah genab 2 tahun kami bergelar suami dan isteri yang sah amin.. moga2 tahun ni dberikan rezeki zuriat plak kat kami..inysALLAH amin.. u allss doakan ye..wah teringat mrs.yani disaat kami nak bernikah heheh..dengan inai dijari..baju yg cantik dihiasi..ohh bulan…happy dan bahagia bersama..berdua lebih …

Happy New Year 2012 & Happy Anniversary

Assalammualaikum….alhamdulillah telah masuk tahun 2012.selamat tahun baru sume..pe azam baru korang heheheh ???.syukur sangat tambahan pula genap sudah ulang tahun pertama mrs.yanie ngan mr.laling. banyak impian dan harapan untuk tahun 2012 ni.. harap sangat semua nya berjalan dengan lancar. Hope cepat dapat baby amin.. korang doakan ye.  1.1.2012 ahad ari tu selesai jugak photoshoot untuk …

BULAN RAMADHAN

……SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN DAN SELAMAT BERPUASA….. hye sume…mizsyanie harap xtlambat untuk wish kan selamat berpuasa…alhamdulillah bertemu lagi kte dgn bulan yg mulia ni..dan alhamdulillah kte dpjgkan umur untuk mnikmati dan mnambahkan pahala … insyALLAH… this year 1st time mizsyanie berpuasa bergelar seorg isteri ..raya tahun ni pun dah lain..coz skrg dah ada 2 buah …