minggu makan (*_^)

Assalammualaikum w.b.t Asyik makan je kan..isy2…xpe alhamdulillah tu tandanye Tuhan memberi kita rezeki untuk dmakan…amin..moga2 murah rezeki…dari jumaat sampai td hehehe..makan je keje nye…jumaat ada jamuan raya upc ngan jabatan…sabtu lak siang pulun wat my asgnment hehehe keje last mnit katakan…pastu mlm gi mkn lagi…ahad ada lak jamuan reunion mylaling nye kawan sek…pastu kat kg …

LITTLE RIANA

Assalammualaikum w.b.t Alhamdulillah..akhirnya akak yanie slamat mlahirkan seorg baby gurl pada 25hb sept 2010…dengan selamat dan sihat kedua2 nye..ehhehe tambh lagi cucu buat opah ngan atuk di kedah ye..ehheehhe tambh lg lah wit raya tuk yanie kuarkan huhuh…xpe janji diorg selamat.. nama: nur adriana azwa berat : 3kg tarikh lahir: 25.9.2010 tempat: hosp. slim river, …

TEMA PINK DI HARI RAYA AIDILFITRI

Assalammualaikum w.b.t Apabila semua btukar  pink suasa menjadi happening…hehe sja nk gempak kan jew..gedikz nk bcter kat u ouls..raya thn ni tema family yanie pink color..bju raya kami tempah awal gler..b4  pose pun dah siap tau hehe..smangat nk sambut katakan.. Sebenarnya family kami beli kain awal coz kang lambt2 xda tukang jahit nk amik tempahan …