”MALAM PERTAMA”

Satu hal sebagai bahan renungan Kita… Tuk merenungkan indahnya malam pertama Tapi bukan malam penuh kenikmatan duniawi semata Bukan malam pertama masuk ke peraduan Adam Dan Hawa Justeru malam pertama perkawinan kita dengan Sang Maut Sebuah malam yang meninggalkan isak tangis sanak saudara Hari itu… mem pelai sangat dimanjakan Mandipun…harus dimandikan Seluruh badan Kita terbuka…. …

CUTI-CUTI CINTA

β€œCinta yang dicari.. pasti pergi..Cinta sejati.. kekal abadi” xsabar rasa nye nk tgk filem nie…katanye best dan kelakar sgt.. ayat nie mmg best~ nasi lemak 50sen~ hahaha ada ke slambe jew..tp mmg best tgk iklan nye…mizsYanie ada gak baca sinopsis cter tu..syok gak..xsabar nye… cter sket:~ Filem ini berkisarkan Eava Ealiana (lakonan Nora Danish) yang …

TiPs BuaT LeLakI UnTuk mENgenaLi wAnitA

hye u ouls..mizsYanie nk share info ngan u ouls tentang wanita..mizsYanie dapat dr fren dalam fb..so baca ye… Note: tidak semestinya 30 perkara diatas semuanya wujud dalam diri setiap wanita..tapi zaman sekarang ni lelaki pun ramai yang ‘apply’ perkara-perkara diatas tu .  πŸ™‚   30 Perkara Perempuan Tak Sempat Bagitau Lelaki..  1. Bila sorang wanita mengatakan …

10.10.10

aloha..hye u oul…skrg kul 12tghmalam..nk share story last week ngan u oul..last week friday  mizsYanie ngan laling balik kampung mgejut..yelah mizsYanie kan suka sgt wat kputusan mgejut cm ni..huhuhu cian laling tau dia kelang kabut jd nye..dah lah friday lps dia ada game badminton…menang oo..ehhehe..mlm tu dh nk kne balik kedah…penat dia drve tau..but mizsYanie …

minggu makan (*_^)

Assalammualaikum w.b.t Asyik makan je kan..isy2…xpe alhamdulillah tu tandanye Tuhan memberi kita rezeki untuk dmakan…amin..moga2 murah rezeki…dari jumaat sampai td hehehe..makan je keje nye…jumaat ada jamuan raya upc ngan jabatan…sabtu lak siang pulun wat my asgnment hehehe keje last mnit katakan…pastu mlm gi mkn lagi…ahad ada lak jamuan reunion mylaling nye kawan sek…pastu kat kg …

LITTLE RIANA

Assalammualaikum w.b.t Alhamdulillah..akhirnya akak yanie slamat mlahirkan seorg baby gurl pada 25hb sept 2010…dengan selamat dan sihat kedua2 nye..ehhehe tambh lagi cucu buat opah ngan atuk di kedah ye..ehheehhe tambh lg lah wit raya tuk yanie kuarkan huhuh…xpe janji diorg selamat.. nama: nur adriana azwa berat : 3kg tarikh lahir: 25.9.2010 tempat: hosp. slim river, …

TEMA PINK DI HARI RAYA AIDILFITRI

Assalammualaikum w.b.t Apabila semua btukar  pink suasa menjadi happening…hehe sja nk gempak kan jew..gedikz nk bcter kat u ouls..raya thn ni tema family yanie pink color..bju raya kami tempah awal gler..b4  pose pun dah siap tau hehe..smangat nk sambut katakan.. Sebenarnya family kami beli kain awal coz kang lambt2 xda tukang jahit nk amik tempahan …