Showing: 33 - 39 of 39 Articles

8-10 april 2011

alhamdulillah, selesai jugak progrm mgu lepas…jumaat malam family mizsyanie celebrt bestday abah..kat easy cafe, tgmalim..nice dan best sgt..happy birthday abah…sayang abah..ehhehe.. kek secret resepi~~Chocolate Indulgence  happy birthday abah time makan nyum nyum chiken chop after makan blk umh bgambo plak..yang xda nyah and syima..nyah mmg xdtg tp syima kat dlm bilik..xsempt pgl heheheh  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ minggu …

RUMAH BARU KOTA MALIM PRIMA

alhamdulillah…selesai dah rumah bru ku…ari tu mizsYanie dah buat baca yassin…juz family2 jew..nnti cdg nk wat kduri mkn2 sket..insyAllah…moga murah rezeki… family mizsYanie dtg ari jumaat hari tu..bestnye..ajak makabh shopping..heheh abah  ngan mak yg bayar..heheh tq so much and love u abah dan mak..muuuaaahh syg sama kamu…ehhehehe…abis gak dlm 6-7ratus huhuh..terima kasih abah dan mak…mcm2 …

10.10.10

aloha..hye u oul…skrg kul 12tghmalam..nk share story last week ngan u oul..last week friday  mizsYanie ngan laling balik kampung mgejut..yelah mizsYanie kan suka sgt wat kputusan mgejut cm ni..huhuhu cian laling tau dia kelang kabut jd nye..dah lah friday lps dia ada game badminton…menang oo..ehhehe..mlm tu dh nk kne balik kedah…penat dia drve tau..but mizsYanie …

LITTLE RIANA

Assalammualaikum w.b.t Alhamdulillah..akhirnya akak yanie slamat mlahirkan seorg baby gurl pada 25hb sept 2010…dengan selamat dan sihat kedua2 nye..ehhehe tambh lagi cucu buat opah ngan atuk di kedah ye..ehheehhe tambh lg lah wit raya tuk yanie kuarkan huhuh…xpe janji diorg selamat.. nama: nur adriana azwa berat : 3kg tarikh lahir: 25.9.2010 tempat: hosp. slim river, …

TEMA PINK DI HARI RAYA AIDILFITRI

Assalammualaikum w.b.t Apabila semua btukar  pink suasa menjadi happening…hehe sja nk gempak kan jew..gedikz nk bcter kat u ouls..raya thn ni tema family yanie pink color..bju raya kami tempah awal gler..b4  pose pun dah siap tau hehe..smangat nk sambut katakan.. Sebenarnya family kami beli kain awal coz kang lambt2 xda tukang jahit nk amik tempahan …