Assalamualaikum w.b.t

Nak Shopping? Jom Shopping Dekat PG Mall | Raya nak dekat, alhamdulillah walaupun kita bakal Raya dalam tempoh pergerakan kawalan (PKP) Tapi kita masih boleh beraya sakan tau. Raya kita mungkin akan berbeza dari Raya tahun sebelum ini dan akan diingati sampai bila-bila. Pasti ada hikmah yang telah ditetapkan oleh Allah SWT. Yang pasti Raya tetap kita kena Raya, jadi korang dah shopping ke baju, kasut dan keperluan lain untuk Raya?

Jangan risau nak shopping dalam PKP, beli sahaja secara atas talian (online). Banyak je platform korang boleh shopping tapi paling menarik untuk korang shopping ala-ala pergi shopping mall adalah di PG Mall Platform e-dagang Malaysia No.1 tau. Tak perlu susah-susah sekarang, klik je mana pilihan korang. Tapi sebenarnya Mamayanie ada satu lagi berita baik untuk peniaga-peniga diluar sana, yang masih mencari platform untuk diniagakan barang atau stok korang tu. Yelah bila terjadi seperti sekarang ini, salah satu platform untuk korang jalankan perniagaan adalah melalui atas talian (online) tapi tak tahu nak bagaimana kan?

PG Mall Platform e-dagang Malaysia No.1 Pusat Niaga Tanpa Modal

Ini yang Mamayanie nak bagitahu, salah satu platform yang terbaik untuk korang join adalah di PG Mall. PG Mall membuka peluang pada para penjual atas talian untuk untuk menjadi usahawan dan membina empayar perniagaan tetap dengan PG Mall.

PG Mall atau websitenya www.pgmall.my merupakan Platform e-dagang Malaysia No.1 yang telah ditubuhkan sejak 2017. Ianya satu-satunya platform e-dagang tempatan di Malaysia yang menggunakan konsep Consumerchant. Ia adalah yang pertama kali diguna pakai di dunia dimana konsep ini menawarkan nilai tambahan yang bukan biasa-biasa buat para pembeli.

PG Mall Platform e-dagang Malaysia No.1 Pusat Niaga Tanpa Modal
PG Mall Platform e-dagang Malaysia No.1 Pusat Niaga Tanpa Modal

Berdasarkan gambar di atas, Iprice Insights untuk “Mapping Malaysia’s Leading E-Commerce Players”, PG Mall kini menduduki tangga ke-3 platform e-dagang utama pilihan rakyat Malaysia. Dan PG Mall merupakan platform e-dagang  No. 1 keluaran Malaysia. No wonderlah PG Mall antara platform yang terkenal dikalangan pengguna mahupun pembeli online.

Merchant Recruitment Incentive

Bab ini sangat menarik, korang juga boleh dapat insentif khas dari PG Mall tau. Insentif ini sebagai tanda usaha korang yang berjaya memperkenalkan atau merekrut rakan untuk mendaftar dalam PG Mall.

PG Mall Platform e-dagang Malaysia No.1 Pusat Niaga Tanpa Modal

Tak ada perniagaan sendiri? Korang tak perlu risau sebab korang masih berpeluang memperoleh insentif khas apabila anda mempromosikan PG Mall ini kepada rakan-rakan korang yang mempunyai perniagaan produk mereka sendiri untuk mendaftar dengan platform PG Mall. Dimana korang boleh isikan maklumat pedagang yang direkrut dalam borang dari pautan ini (https://bit.ly/RecruitMerchant) atau untuk lebih lanjut korang boleh hubungi Ketua E-Dagang PG Mall Mr. Bok 011-5509 7916. Mudah kan untuk dapatkan pendapatan sampingan bersama PG Mall.

Apa lagi daftarkan diri korang di laman sesawang PG Mall Platform e-dagang Malaysia No.1 dan sambil itu korang boleh jana pendapatan.

Untuk maklumat lanjut, sila layari:

Website: www.pgmall.my

Facebook: PGMallOfficial

Instagram: PGMall.my

Till Next Entry ye!!!

yanieyusuf.com

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *