Petua Kurangkan Rambut Gugur Secara Rawatan Tradisional dan Semulajadi Dengan AVCO D’Aura

Assalamualaikum w.b.t Rambut Gugur Oh No! Jumpa Jalan Penyelesaiannya | Rambut umpama atau mahkota buat semua lebih-lebih untuk golongan wanita. Siapa ada masalah rambut gugur selepas bersalin?. Jika ada korang kena baca blog Mamayanie sampai habis tau hihi Sebab teruja pulak Mamayanie nak kongsikan dengan korang semua penyelesaian dalam masalah keguguran rambut. Mamayanie sendiri ada …

Nasihat pakar: Jangan terlalu mengutamakan aspek pembelajaran melebihi aspek perkembangan yang lain

Assalamualaikum w.b.t Anmum™ ESSENTIAL GOLD mempersembahkan siri video untuk ibu bapa tentang menyokong perkembangan menyeluruh kanak-kanak | Teknologi telah mengubah cara hidup kita, termasuklah bagaimana ibu bapa di Malaysia membesarkan anak-anak mereka. Bersempena dengan pelancaran Anmum™ ESSENTIAL GOLD baharu yang dirumus dengan 33% lebih DHA*, MFGM+, Gangliosida (GA), prebiotik dan 15 nutrien penting untuk menyokong …

Buymall | Online Shopping Malaysia No.1 Trusted Taobao Expert

Assalamualaikum w.b.t Adakah anda pernah shopping di Taobao? | Membeli-belah di taobao telah menjadi trend terkini buat masyarakat seluruh dunia kerana hargaya murah lagi ada banyak faktor pilihan. Saya selalu beli barang kat Taobao, tapi shipping kosnya mahal! Mahal dari harga barangan yang saya beli! Lebih-lebih lagi, bila guna air shipping, lagi gila mahal! Tapi …

ORYN Skincare – Produk Skincare Tempatan yang berasaskan Vitamin C!

Assalamualaikum w.b.t Kecantikan Kulit Bersama Vitamin C | Cakap sahaja mengenai Vitamin C mesti orang akan kaitkan dengan kecantikan, terutamanya untuk kecantikan kulit. Ianya sangat sinonim dalam dunia kecantikan, tak kira lah Vitamin C dihasilkan untuk pengambilan dalam minuman mahupun dalam sesuatu produk untuk kegunaan luaran. Mamayanie nak bagitahu rahsia ni, Mamayanie sendiri pun mengamalkan …

Cipta Raya AidilAdha Penuh Kelainan

Assalamualaikum w.b.t Aidil Adha Disambut Dalam Kesederhanaan | Harap Mamayanie tak terlewat mengucapkan Salam AidilAdha kepada seluruh Umat Islam. Raya kali ini penuh dengan pengorbanan yang hanya dirasai oleh orang yang melaluinya. Tahun ini sambut sangat lah sederhana dan bagi Mamayanie Raya AidilAdha penuh kelainan bagi tahun ini. Bukan sahaja kita sambut dalam sederhana malah …

Rahsia KOOLIT Tersebar! Serasi Dengan Anak

Assalamualaikum w.b.t KOOLIT Sesuai Untuk Kulit | Genab 2 tahun dah Babyfh tau, Ya Allah cepatnya rasa masa berlalu. Bila anak makin besar ini, lain lak jagaan nya. Yelah makin besar dia makin aktif. Sakan main nya, sampai berpeluh-peluh. Tapi Babyfh ini jenis kulit sensitif bila berpeluh, mula lah naik ruam dan gatal-gatal. Pemilihan sabun …

Cermin Solek Artis atau ala-ala Vanity Mirror

Assalamualaikum w.b.t Vanity Mirror Idaman Hati Wanita | Kebanyakkan wanita yang suka berhias atau bermakeup atau juga yang suka bab deko-deko ini, pasti idamkan meja solek ala-ala meja makeup artis tu. Atau lebih dikenali sebagai Vanity Mirror. Termasuk lah Mamayanie, lama dah idamkan nak meja solek yang cantik, ada lampu-lampu dan nampak cute jew. Sebelum …